Enric I. Canela

L’altre dia Josep Maria Vilalta va publicar un article molt valuós (segons la meva opinió) que titulava Necessitem un DURI. Un Departament d’Universitats, Recerca i Innovació de la Generalitat: un DURI que, com fa anys ja manifestava Andreu Mas-Colell, duri i sigui capaç d’ajudar a construir un país més pròsper, tant econòmicament com socialment. Diu que si volem ser la Dinamarca del sud d’Europa només ho farem amb un treball tossut, tenaç, amb polítiques estables de llarg abast.

L’altre dia jo escrivia Les eleccions i la universitat. Allà reflexionava sobre la necessitat d’orientar-nos políticament per aconseguir un país millor a través de l’economia del coneixement.

Josep Maria Vilalta ens parla també de la innovació, sense dubte, cal apostar-hi fortament, però cal saber on se situa i com s’aborda. Gens senzill. Mirem danesos, britànics…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació