El 25 aniversari de la UPF


Enric I. Canela

Enguany fa 25 anys de la creació de la Universitat Pompeu Fabra. Fa uns dies Pablo Salvador Coderch, catedràtic de Dret Civil de la UPF, escrivia l’article Los 25 años de la UPF, suposo que en part de recordatori en part emocional.

Oblida una cosa o, millor, no la cita. El paper del consell Josep Laporte i del seu amic i emissari Ramon Coy. Moltes persones són fonamentals en els projectes, sovint aquestes persones són poc valorades. Voldria recordar el paper de Joan Albaigés en el desenvolupament de la Universitat Pompeu Fabra.

Potser ara és el moment de citar el llibre que l’any 2001 va publicar a Quaderns Crema Marc Permanyer. El llibre és La Universitat Pompeu Fabra. La construcció d’una universitat.

Des d’aquí el meu reconeixement i felicitació. La UPF és un projecte de país. Els seus dirigents, líders, equips de govern, han sabut aprofitar les circumstàncies, adaptar-se a les condicions de crisi i construir un sòlid edifici. Avui la UPF és una gran universitat en els àmbits que actua.

Envejo la seva agilitat que, per raons òbvies, altres universitats no podem tenir.

Una resposta a “El 25 aniversari de la UPF”

  1. […] la meva felicitació a la UPF , a la bona feina. A l’octubre ja ho feia sincerament (veure El 25 aniversari de la UPF). Petita en dimensió però una gran […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació