Enric I. Canela

L’altre dia escrivia La UB i la UAB les millors de l’Estat destacades en tots els rànquings. Malauradament hi havia una errada, em vaig confondre. Dei la taula que s’havien inclòs les universitats espanyoles que apareixen en almenys cinc dels deu rànquings internacionals.

La taula no inclou aquestes universitats sinó les quinze millor situades (podeu veure la taula sense aquesta errada). Entre ells, això no ha canviat, estan la Universitat de Barcelona, l’Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Politècnica de Catalunya. En els dos primers llocs de l’Estat estan situades Universitat de Barcelona i l’Autònoma de Barcelona.

Una repetició, amb una correcció necessària.

Una resposta a “Correcció sobre la posició de les universitats en els rànquings”

  1. […] per a molt. A vegades donar simplement una llista o una posició és injust. A l’article Correcció sobre la posició de les universitats en els rànquings mostrava unes poques universitats i llur posició en els rànquings, tant a l’Estat espanyol […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació