Enric I. Canela

Llegia que Josep Lluís Bonet, president del grup Freixenet i de la Cambra de Comerç d’Espanya, i un actiu empresari contra la independència de Catalunya, rebrà el premi d’Empresa-Universitat. El ple del consell social en una reunió el 30 de juny va prendre aquesta decisió que ha sorprès molts membres de la comunitat universitària i socis de l’associació d’Amics de la UAB.

El premi serà lliurat el 19 de novembre a la Casa Convalescència quan l’associació d’Amics de la UAB farà la seva festa anual.

El consell social de la UAB està presidit per Gabriel Masfurroll Lacambra. Els seus membres són: Tania Nadal Vicens, Mario García Sánchez-Puerta, Moisès Amorós Perich, Tirso Gracia Serrano, Carme Carmona Pascual, Juan Manuel Tapia Rubio, Alejandro José de Llano Salvador, Daniel Furlan Silvestri, Ramon Alberich Ferrer, Emanuela Carmenati. Entre els membres nats hi ha el rector de la UAB, Ferran Sancho Pifarré, la secretària general de la universitat, Judith Solé Resina, i el gerent Joan Melcion Tenas, així com Laura Santamaria Guinot, M. Antonia Doroteo Muñóz i David Montpeyó Garcia-Moreno.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació