Enric I. Canela

Ara els estudiants de magisteri tindran un sistema de pràctiques similar al dels Metges interns residents (MIR). Aquesta modalitat començarà el curs 20017-2018 i busca que els futurs professors estiguin durant un any en escoles amb mètodes pedagògics innovadors.

Aquesta proposta busca donar un salt qualitatiu en la formació dels mestres d’infantil, primària i secundària. El secretari de Polítiques Educatives d’Ensenyament, Joan Mateo, ha explicat que el departament ja està identificant els centres on els docents d’Infantil i Primària podrien exercir aquestes pràctiques. En el cas dels mestres de Secundària, la idea és que l’actual màster es converteixi en un curs de pràctiques interines.

Ja era hora que es fes un pas més per millorar la qualitat dels mestres catalans. Caldria, però, ser més selectiu en l’accés. No té sentit que entrin persones amb un nivell tan baix. En els cas dels metges n passa, per què en el dels educadors?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació