Enric I. Canela

Llegia que dilluns, 26 d’octubre, l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona), centre participat per la Universitat de Barcelona, va celebrar el seu desè aniversari amb una jornada conduïda pel seu director, Joan J. Guinovart, que també és catedràtic del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de Barcelona, i pel president del Consell Científic Assessor, Joan Massagué. També hi van assistir els membres del Patronat, entre els quals hi ha el rector Dídac Ramírez i els consellers de la Generalitat de Catalunya Boi Ruiz i Andreu Mas-Colell.

Podeu ampliar la notícia.

Recordo els seus orígens, les primeres idees, daten de l’any 1991 o 1992. M’ha sabut greu no tenir notícies de l’acte fins a misses dites.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació