Enric I. Canela

Després de disset anys, que és quan vam començar les gestions per veure si hi havia edificabilitat per poder ampliar la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, el rector, Dídac Ramírez, ha posat la primera pedra d’aquesta ampliació.

Una satisfacció veure culminar un projecte que vam començar a treballar fa molts anys i que altres van aturar. Ha calgut l’acció i la tenacitat del rector Ramírez per fer-lo realitat. Problemes personals m’han impedit ser en aquest emotiu moment.

La nova infraestructura, amb equipaments com ara una vintena d’aules petites per al treball en grups reduïts, una aula de mediació i una per a la simulació de judicis, permetrà traslladar a la Facultat l’ensenyament de Relacions Laborals, que actualment s’imparteix al campus de Diagonal Sud.

El nou edifici constarà de quatre plantes i soterrani, i es preveu que estigui enllestit el curs 2017-2018. Entre altres instal·lacions, acollirà una vintena d’aules petites, una aula de mediació, una per a la simulació de judicis, al voltant de 150 despatxos per a professorat, catorze aules grans, quatre aules d’informàtica, dotze sales de reunions, sis sales de treball, quatre despatxos per a associacions d’estudiants i una sala de professors. També hi haurà sales per a l’arxiu, el servei d’audiovisuals i un menjador per a estudiants. En total, l’obra tindrà un cost de 44 milions d’euros i es finançarà mitjançant una col·laboració publicoprivada: la Universitat començarà a abonar la infraestructura un cop finalitzada mitjançant pagaments semestrals durant deu anys. El nou edifici és una primera fase del projecte d’ampliació de la Facultat.

Podeu completar la notícia al web de la UB.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació