Enric I. Canela

El Ministeri d’Economia i Competitivitat publica que aquest any han aconseguit la distinció Severo Ochoa 3 centres, dos d’ells catalans. Són: el Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) i l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB) del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC). Aquests centres rebran 1 milió d’euros anual durant 4 anys.

Han aconseguit la distinció María de Maeztu, 4 unitats de recerca , tres d’elles catalanes. Són: el Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DTIC) de la UPF i l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la UAB. Aquestes unitats comptaran amb 500.000 euros anuals durant 4 anys.

En conjunt, Catalunya ja té 11 de les 23 distincions Severo Ochoa atorgades en les 5 edicions i 6 de les 10 acreditacions María de Maeztu atorgades en les 2 edicions.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació