Enric I. Canela

El Medical Research Council Tecnology (MRCt) és una organització benèfica independent que té com a objectiu treballar per a que la recerca innovadora en ciències de la vida arribi al seu màxim potencial, cobrint la bretxa existent entre la recerca bàsica i l’aplicació comercial. Creat l’any 2000 per gestionar la transferència de tecnologia del Medical Research Council del Regne Unit, avui dia també col·labora amb universitats, centres de recerca, farmacèutiques i biotecnològiques de tot el món.

El 25 de novembre el MRCt presentarà al Parc Científic de Barcelona el seu programa de col·laboració amb grups de recerca en el desenvolupament de fàrmacs contra dianes terapèutiques. Si feu recerca al voltant d’una diana terapèutica us interessa conèixer el programa del MCRt

Agenda:
9:30 – 10:30 – Seminari programa MRCt
11:00 – 18:00 – Reunions de 45′ entre investigadors interessats i MRCt

Les places són limitades i cal confirmar l’assistència al seminari, així com l’interès en tenir una reunió one-to-one amb el conferenciant del MRCt abans del 13 de novembre contactant a Inma Íñiguez iiniguez@fbg.ub.edu

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació