Enric I. Canela

Notícia que m’ha sorprès. Antoni Castellà deixa el seu càrrec com a secretari d’Universitats i Recerca. És diputat de Junts pel Sí i la legislació del Parlament no permet que un diputat ocupi un lloc com el de secretari general i que per això deixa el Govern. Tècnicament no es tracta d’una dimissió, sinó d’una “incompatibilitat de càrrecs”.

Divendres va informar a Artur Mas de la seva decisió i, si tot va segons el previst, el Consell Executiu aprovarà la seva baixa en la reunió de demà.

No ho esperava tot i que deu ser el que correspon. Diu que és molt possible que el seu lloc l’ocupi el director general d’Universitats, Lluís Jofre. L’altra alternativa seria Josep Martorell, director de Recerca i persona molt propera a Castellà.

Ni idea. Un càrrec d’aquestes característiques per un parell de mesos coma molt… Què passarà després? Tornarà Castellà com a conselle d’Universitats, Recerca i Innovació? M’agradaria.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació