Enric I. Canela

La European Foundations Award for Responsible Research and Innovation, integrada per 6 importants fundacions europees entre les quals hi ha l’Obra Social “la Caixa”, et convida a compartir el teu projecte de recerca responsable a la Convocatòria de Premis oberta fins al 7 de desembre de 2015, amb premis de 20.000 euros per a cada un dels 3 millors projectes que s’hi presentin.

Poden participar Universitats, centres de recerca, investigadors individuals, consorcis de recerca, entitats de la societat civil i qualsevol altre tipus d’entitat que dugui a terme pràctiques investigadores responsables a Europa. En aquesta convocatòria no s’inclou la recerca que sigui a càrrec únicament d’entitats amb ànim de lucre.

La recerca ha d’estar en marxa o haver finalitzat després del 2013.

L’ètica, la igualtat de gènere, l’accés lliure a les dades, la participació ciutadana i l’educació científica són diverses polítiques que fan més responsables la ciència i la innovació, com també la relació amb la societat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació