Enric I. Canela

El diari El Periódico fa avui un ampli reportatge sobre els resultats de l’avaluació dels graus i màsters que s’han analitzat aquests any. L’avaluació ‘ha desenvolupat l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari. Els resultats són moderadament satisfactoris, segons ha donat a conèixer l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari. Veure Examen a les universitats catalanes, D’excel·lència també n’hi ha i El 10% de les carreres punxen en la primera inspecció universitària

Han estat “declarats excel·lents” els graus d’ADE i d’Economia de la UAB i els de Dret i Humanitats de la UPF. També ho han estat els màsters d’Estudis de Cine i Audiovisual Contemporanis de la mateixa UPF, el d’Arqueologia del Quaternari i Evolució Humana de la URV, d’Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament de la UPF, el de Mètodes Numèrics en Enginyeria de la UPC i el d’Incendis Forestals, Ciència i Gestió Integral de la UdL.

Resumeix El Periódico:

Tret del suspens total que obté un grau d’enginyeria de la Universitat de Vic, de les 118 titulacions sotmeses al control de qualitat, nou han aconseguit un excel·lent en els paràmetres avaluats, entre els quals s’inclouen la qualitat del seu programa formatiu, l’adequació del professorat o els resultats pel que fa a capacitat d’incorporació dels alumnes en el mercat laboral. Però la situació dista bastant de ser la ideal. El 10% de les carreres hauran de fer bé els deures per assegurar la seva continuïtat. En l’informe de les auditories realitzades, el 80% dels centres obtenen un sobri favorable i preocupa especialment el favorable amb condicions dels màsters a l’Autònoma i la Universitat de Barcelona de formació del professorat, àmbit claus per garantir la qualitat futura de la docència.

Podeu veure alguns detalls amb un buscador del diari:,

Les dades oficials, conforme es van incorporant, les trobareu al WEB de l’AQU.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació