Enric I. Canela

Llegia unes declaracions del president de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques i rector de la UPC, Enric Fossas (i 2), que diu que els episodis repetits d’impagaments a les farmàcies per part de l’administració ha posat en alerta les universitats públiques que temen que la situació política actual pugui alterar el seu funcionament habitual.

Fossas alerta que si els impagaments arribessin a l’àmbit universitari, s’haurien de repercutir als treballadors perquè la major part del finançament de les universitats és majoritàriament pública. De moment no ha passat, però la situació política i les amenaces que el govern de l’estat espanyol posa sobre la taula fan témer les universitats públiques per la seva finançament.

Enric Fossas no vol posicionar sobre com s’hauria de resoldre el sistema i diu que tots estem agafats per la mateixa situació. Comprèn que el Govern actua en funció de la disponibilitat financera del moment, i que amb les xifres sobre la taula, desenvolupa la política que creu convenient. Per això, desconfia de les conseqüències que pot tenir si la disponibilitat creix o decreix

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació