Enric I. Canela

Llegia que el director del programa Serra Húnter, de la Secretaria d’Universitats i Recerca, Enrique García-Berro, ha renunciat aquesta setmana al càrrec per no compartir el posicionament del Govern respecte el procés cap a la independència.

En un comunicat, la Secretaria ha manifestat el seu respecte per la decisió personal de García-Berro i també ha destacat que no se li ha fet confiança de la direcció d’aquest programa per motius polítics sinó per la seva capacitat i excel·lència, amb un perfil adequat per impulsar la captació i retenció de professorat a les universitats públiques.

Malgrat la renúncia, el compromís del fins ara director, i la bona sintonia amb l’equip de la Secretaria farà que el relleu no sigui efectiu fins que es trobi a la persona amb el perfil adequat per substituir-lo com a director.

Trobo coherent la posició del dimitit García-Berro. Una persona no pot estar en un càrrec quan discrepa en coses tan fonamentals. La llàstima és que això ho aprofitin els enemics de Catalunya per ficar llenya al foc.

Una resposta a “El Programa Serra-Hunter sense direcció per la dimissió del director”

  1. […] 8 de novembre escrivia El Programa Serra-Hunter sense direcció per la dimissió del director. El director que hi havia, Enrique García-Berro, va renunciar al càrrec per no compartir el […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació