Enric I. Canela

El 29 d’octubre passat, el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, va participar en l’esmorzar informatiu que periòdicament organitza Nueva Economía Fórum, Tribuna Catalunya, Fòrum Europa. Malauradament no vaig poder assistir perquè a primer hora tinc classe. Malauradament no assistir-hi, anar a classe m’agrada molt.

Escriu, entre altres coses, el rector sobre aquella jornada: Les universitats, com a institucions públiques que són, es deuen a les missions que la societat els encomana. D’una banda, ens mirem d’adaptar a les demandes de l’entorn econòmic i social, i de l’altra, les orientem per deslliurar-les del jou de l’economicisme i del curt termini. Així com nosaltres som conscients d’aquesta responsabilitat i demanem més autonomia per progressar —i acceptem que això significa més responsabilitat—, no volem deixar de recordar que la institució no és de les persones que hi treballen, sinó que és de tothom. Per això, vaig aprofitar per fer una sèrie de demandes als mitjans de comunicació, al Parlament, al Govern, a la societat i als empresaris.

M’agradaria que els receptors del missatge actuessin en conseqüència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació