Enric I. Canela

Com ja sabeu, del 13 al 22 de novembre se celebrarà a Catalunya la 20a Setmana de la Ciència (SC’15). Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori.

Hi haurà jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats l’abast de tothom.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són la llum i els sòls amb motiu de la celebració, aquest 2015, de l’Any Internacional de la Llum i de les Tecnologies basades en la Llum i de l’Any Internacional dels Sòls.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

La Universitat de Barcelona hi participa. Podeu veure les activitats que programa.

Dilluns a les10 hores, 16 de novembre, a la Sala Prat de la Riba de l’IEC, se celebrarà l’acte inaugural amb la conferència «Nanofotònica i salut: obrint noves perspectives en la diagnosi precoç i tractaments menys invasius», a càrrec de Romain Quidant, professor d’investigació ICREA a l’Institut de Ciències Fotòniques i Premi Nacional de Recerca al Talent Jove 2014. Joandomènec Ros, president de l’IEC, donarà la benvinguda als assistents.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació