Enric I. Canela

Llegia que l’AQU Catalunya, en col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa”, obre una convocatòria d’ajuts de recerca per valor de 50.000 euros per finançar projectes orientats a l’elaboració d’estudis amb l’objectiu d’aprofundir en els resultats obtinguts en les enquestes dutes a terme al llarg del projecte Ocupadors.

L’estudi d’Ocupadors s’emmarca dins d’un projecte més ampli que pretén aportar la visió de les empreses i les institucions sobre l’ocupabilitat de la població graduada recentment. L’Obra Social “la Caixa” col·labora en el projecte el qual compta també amb la implicació de les universitats catalanes i el govern de la Generalitat de Catalunya (Departament d’Economia i Coneixement, Departament d’Empresa i Ocupació, Departament d’Ensenyament, Departament de Funció Pública i Departament de Salut).

Per assolir la finalitat anunciada, l’ajut es repartirà en tres temàtiques d’estudi: l’anàlisi de la base de dades “ocupadors privats” (fins a 20.000 euros), l’anàlisi de la base de dades “centres educatius” (fins a 15.000 euros), i l’anàlisi de la base de dades “centres sanitaris” (fins a 15.000 euros).

Els beneficiaris d’aquesta convocatòria poden ser els investigadors o els equips de recerca universitaris, els quals hauran de lliurar el seu estudi a AQU Catalunya no més tard del 28 d’octubre de 2016.

El període de presentació de sol·licituds s’ha obert el dia 2 de novembre de 2015 i es tancarà el dia 11 de desembre de 2015, a les 14:00 h.

En aquest enllaç es pot consultar la resolució on s’especifiquen les bases de la convocatòria i es pot descarregar l’imprès de sol·licitud.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació