- Enric I. Canela - http://www.enriccanela.cat -

Recerca sobre l’estudi Ocupadors

Enric I. Canela

Llegia que l’AQU Catalunya, en col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa”, obre una convocatòria d’ajuts de recerca per valor de 50.000 euros per finançar projectes orientats a l’elaboració d’estudis amb l’objectiu d’aprofundir en els resultats obtinguts en les enquestes dutes a terme al llarg del projecte Ocupadors. [2]

L’estudi d’Ocupadors s’emmarca dins d’un projecte més ampli que pretén aportar la visió de les empreses i les institucions sobre l’ocupabilitat de la població graduada recentment. L’Obra Social “la Caixa” col·labora en el projecte el qual compta també amb la implicació de les universitats catalanes i el govern de la Generalitat de Catalunya (Departament d’Economia i Coneixement, Departament d’Empresa i Ocupació, Departament d’Ensenyament, Departament de Funció Pública i Departament de Salut).

Per assolir la finalitat anunciada, l’ajut es repartirà en tres temàtiques d’estudi: l’anàlisi de la base de dades “ocupadors privats” (fins a 20.000 euros), l’anàlisi de la base de dades “centres educatius” (fins a 15.000 euros), i l’anàlisi de la base de dades “centres sanitaris” (fins a 15.000 euros).

Els beneficiaris d’aquesta convocatòria poden ser els investigadors o els equips de recerca universitaris, els quals hauran de lliurar el seu estudi a AQU Catalunya no més tard del 28 d’octubre de 2016.

El període de presentació de sol·licituds s’ha obert el dia 2 de novembre de 2015 i es tancarà el dia 11 de desembre de 2015, a les 14:00 h.

En aquest enllaç [3] es pot consultar la resolució on s’especifiquen les bases de la convocatòria i es pot descarregar l’imprès de sol·licitud.