Enric I. Canela

La Universitat de Barcelona, en nom de la seva comunitat universitària, vol expressar el seu colpiment i dolor davant dels actes comesos ahir, que han causat més de 120 morts i 200 ferits, 80 d’ells greus, als carrers de la capital francesa. Alhora, la Universitat condemna, amb fermesa, la barbàrie i comparteix el profund dolor de familiars i amics de les víctimes, de totes les universitats i institucions de recerca i ensenyament superior franceses, amb les quals manté una estreta relació d’amistat i col·laboració, i de tot el poble de França.

Els principis bàsics de convivència i respecte, així com les llibertats fonamentals, no poden veure’s amenaçats per actes tan bàrbars.

La Universitat de Barcelona convoca per a dilluns 16 de novembre concentracions de rebuig contra els cruels atemptats terroristes de París. Els actes de condol, de suport i d’homenatge a les víctimes dels atacs se celebraran a les 12 hores a les portes de cada facultat i a l’Edifici Històric, a Plaça Universitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació