Enric I. Canela

El passat dissabte el BOE publicava el Reial Decret 1034/2015, de 13 de novembre, pel qual es disposa el cessament de Juan María Vázquez Rojas com a Secretari General d’Universitats. També el Reial Decret 1035/2015, de 13 de novembre, pel qual es disposa el cessament de Jorge Sainz González com a director general de Política Universitària. Finalment el Reial Decret 1036/2015, de 13 de novembre, pel qual es nomena Secretari General d’Universitats a don Jorge Sainz González.

En aquest moment, doncs, està vacant la Direcció General de Política Universitària.

Jorge Sainz González va néixer el 25 de març de 1969 a Madrid, és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Complutense de Madrid i en Dret per la UNED. Doctor en Economia per la Universitat Rei Joan Carles i Màster (especialització en finances i polítiques públiques) Simon School, University of Rochester (Estats Units). És professor titular al Departament d’Economia Aplicada I a la Universitat Rei Joan Carles de Madrid.

Ha estat economista en cap de sala al grup CIMD; director d’anàlisi start up tecnològic en Bescos.com; director de Comerç Electrònic de Yahoo! Espanya; assessor del Gabinet de la Consellera d’Educació de la Comunitat de Madrid¸ subdirector general de Recerca de la Conselleria d’Educació i Ocupació de la Comunitat de Madrid, i director del Gabinet del Ministre d’Educació, Cultura i Esport. Des de setembre 2012 era director general de Política Universitària.

Felicitats al nou secretari general d’Universitats. Desitjo que pugui fer una bona gestió en aquest breu període.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació