Enric I. Canela

Rebo un correu electrònic que diu:

Des de la Secció sindical de CSI·F a la UB us volem informar d’algunes de les decisions preses durant la reunió de la Mesa General d’Universitats Públiques Catalanes del passat 11 de novembre d’enguany, i que afecten el professorat, especialment el contractat del sistema universitari català.

Potser el més destacat és la signatura, per part dels sindicats que estem representats a l’esmentada MGU, d’un acord de taxa de reposició del 100% per a totes les persones contractades, independentment de si són PAS o PDI; el PAS passa de 0 a 100%, no tenia cap mena de taxa de reposició. Això obre la possibilitat, en el PDI, de l’augment significatiu de places per a l’estabilització definitiva dels agregats interins i de les diferents figures contractuals de la LUC (lectors, associats, etc.). Des del nostre sindicat seguirem lluitant per aconseguir aquesta justa reivindicació d’aquest nombrós grup de professors.

Menys sort va haver-hi en el tema de les pagues extra de 2012, 2013 i 2014. La Generalitat es va escapolir dient que la liquidació ha de sortir d’una normativa amb rang de llei; aquesta normativa pot fer-la, en té les competències, la pròpia Generalitat, però no va haver-hi compromís formal per tirar-ho endavant.

Intueixo que s’escapa perquè no té un cèntim. Molts des nostres companys de fora de Catalunya han cobrat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació