Enric I. Canela

Divendres, Estrella Montolío, catedràtica del Departament de Filologia Hispànica i vicedirectora de l’Escola de Doctorat de la Universitat de Barcelona, companya de feina a l’Escola, va recollir el Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2015 en la modalitat de qualitat en la recerca i la formació en llenguatge i comunicació amb perspectiva de gènere, Experta en lingüística hispànica, Estrella Montolío és la investigadora principal del Grup de Recerca Interuniversitari Estudis del Discurs Acadèmic i Professional (EDAP).

Diu Estrella Montolío que el premi suposa una magnífica sorpresa; i encara més en saber que professionals l’Associació fan servir sovint la meva recerca com a material en les seves accions de formació. També diu que és una satisfacció veure que la recerca acadèmica pot resultar molt útil en el món professional quan es combina amb experiència directa sobre el terreny.

Al febrer ja va rebre de l’Ajuntament de Cadis li concedís la distinció Eduardo Benot al rigor científic i lingüístic.

Podeu completar la notícia. Que he volgut destacar atesa la relació professional i d’amistat que ens uneix.

Felicitats Estrella.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació