La CRUE estrena president


Enric I. Canela

El rector de la Universitat d’Extremadura, Segundo Píriz (Villanueva del Fresno, Badajoz, 1963), és des d’aquest dilluns el nou president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) en ser ratificat en l’Assemblea General de la CRUE en una votació celebrada a Madrid. Píriz ha estat recolzat per 63 vots favorables i quatre en blanc de 67 emesos. Era l’únic candidat. Succeeix al rector de Saragossa, Manuel López. Tot i que es preveien fins a tres candidatures per, al capdavant de la CRUE, Píriz va ser finalment l’únic aspirant. Els dos vicepresidents són Roberto Fernández Díaz (Universitat de Lleida) i Julio Luis Martínez (Universitat de Comillas).

Segundo Píriz és rector de la Universitat d’Extremadura des de 2010. vVa cursar els estudis de Veterinària a la Universitat de Còrdova on també va començar com a professor i investigador. El 1986 es va incorporar a la Universitat d’Extremadura com a professor associat i en 2000 va obtenir-hi una Càtedra d’Universitat, de l’Àrea de Coneixement de Sanitat Animal catedràtic de Veterinària. Entre 2004 i 2010 va ocupar el lloc de vicerector de Coordinació i de Relacions Institucionals.

Podeu llegir una entrevista que publica El País on trobareu algunes de les seves idees.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació