Enric I. Canela

Llegia una notícia que he trobat molt interessant. Diu que el Tribunal Constitucional empara un professor interí a cobrar sexennis igual que els funcionaris i recorda que la normativa europea preval sobre l’espanyola.

El TC empara un professor interí a cobrar sexennis i estableix l’aplicació preferent de la normativa europea que estableix que els interins tenen els mateixos drets salarials que els funcionaris de carrera.

El Ple del Tribunal Constitucional va estimar el recurs d’empara presentat per un professor interí al que la Comunitat de Madrid va denegar el dret a percebre el pagament dels complements específics de formació permanent del professorat, els anomenats sexennis, per no ser funcionari de carrera.

Podeu llegir més sobre el tema.

Trobo que això pot generar un bon enrenou, especialment econòmic perquè suposo que un munt d’interins demanaran el cobrament dels sexennis.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació