Enric I. Canela

Absurd amb majúscules.

Les beques per fer el doctorat a Espanya finançades pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (les beques FPU) a partir d’ara requeriran que “Els sol·licitants estrangers la llengua materna sigui diferent de l’espanyol, en el moment de presentació de les sol·licituds, hauran d’estar en possessió d’una acreditació oficial de nivell de idiomes de B2. (llegiu l’article 6 de la convocatòria)

El doctorat, encara que s’indiqui, no té cap llengua. És la interacció entre un director, un grup de recerca, i un doctorand. La bibliografia està, majoritàriament en anglès, però demanen un diploma d’espanyol o català, aquí.

La particularitat és que no és freqüent tenir aquest certificat. Molts candidats, que sabran espanyol, no tindran el paperet, bastant inútil. Haurem de saber què els ha passat pel cap als que han redactat aquesta bajanada. No crec que el professorat que ocupa els càrrecs de responsabilitat hagi tingut aquesta brillant idea.

Un bloc escrivia: El lepenismo llega al Ministerio de Educación.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació