Enric I. Canela

Segur que els que em coneixeu sabeu perfectament que no sóc un expert en administracions públiques, procuro informar-me, però sense la fino d’un expert, com és el cas de l’amic Antonio Árias.

Ell ens escriu: Recordem que, en l’actualitat, després de la Llei 39/2015, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i la Llei 40/2015, de règim jurídic del Sector Públic, les nostres universitats públiques ja no seran necessàriament Administracions Públiques. Encara que aquesta pertinença al sector públic institucional, si m’apuren, és el menor dels canvis a què s’han d’enfrontar les gerències universitàries quan acabi la vacàtio d’un any (2-10-2016) i entrin en vigor les dues normes.

Molt interessant. Jo no era conscient d’aquest canvi. Feina per als gestors universitaris, feina pels serveis jurídics. Diu que al febrer, a la Universitat de Salamanca es farà un curs sobre el nou règim de les universitats públiques. Recomanació.

3 respostes a “Canvi de règim jurídic de les universitats públiques”

  1. a 01 des. 2015 a les 9:30 R.Nuria

    Benvolgut
    Crec que la UE hi té molt a veure amb el canvi legislatiu sobre la gestió d’empreses públiques

  2. […] Juan Manuel del Valle Pascual, funcionari i advocat, escrivia fa uns dies a Expansión un article en el que es destaca: La universitat espanyola ja no és ni ha de ser administració pública (veure Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic). Jo ja ho havia comentat a Canvi de règim jurídic de les universitats públiques. […]

  3. […] del seu abast. Vaig escriure un parell de notes fent notar el que ens venia a sobre (veure Canvi de règim jurídic de les universitats públiques i La universitat que no és administració […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació