Enric I. Canela

El dia 23 es va celebrar a Madrid el seminari “tingues en compte els Rànquings, ens estan dient alguna cosa” organitzat per Crue Universitats Espanyoles i dirigit pel professor Francesc Xavier Grau, rector de la Universitat Rovira i Virgili entre 2006 i 2014.

A la seva finalització, l’autor va presentar la monografia “Ránkings, impacto científico y sistemas universitarios“, l’objectiu principal de la qual és avaluar el paper de la universitat a l’Estat espanyol dins dels principals rànquings del món analitzant les metodologies utilitzades per a l’ordenació.

Francesc Xavier Grau és un gran especialista en el tractament de les dades universitàries i, en gran part, gràcies a ell tenim anualment l’Informe d’indicadors de recerca i innovació de les universitats públiques catalanes.

Valuós document.

2 respostes a “Rànquings, impacte científic i sistemes universitaris”

  1. […] professor Francesc Xavier Grau, rector de la Universitat Rovira i Virgili entre 2006 i 2014 (veure Rànquings, impacte científic i sistemes universitaris). Ella va intervenir en una taula rodona i parla de la seva […]

  2. […] la monografia “Ránkings, impacto científico y sistemas universitarios“, (veure Rànquings, impacte científic i sistemes universitaris) on s’avalua el paper de la universitat a l’Estat espanyol dins dels principals […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació