Enric I. Canela

Celebrem que el catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona Jordi Casassas va ser escollit dilluns president del consell rector de la Universitat Catalana d’Estiu.

Jordi Casassas ha desenvolupat la seva recerca en els àmbits de la història política, cultural i de les institucions, així com en història del nacionalisme. Jordi Casassas també presideix l’Ateneu Barcelonès.

Jordi Casassas ha estat nomenat en substitució de Joandomènec Ros, també catedràtic de la Universitat de Barcelona, que ha ocupat el càrrec de forma interina durant un any. Joandomènec Ros va presentar i avalar la candidatura de Jordi Casassas davant el Patronat de la Fundació Universitat Catalana d’Estiu. L’altra candidatura que es presentava, la Federació d’Entitats de Catalunya Nord, finalment es va retirar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació