Enric I. Canela

Una vegada més, la cinquena, s’ha signat el conveni entre Banco Santander, Crue Universitats Espanyoles i CEPYME per a la realització del programa «Beques Santander de Pràctiques en Pimes».

Aquest programa, el període d’inscripció per a universitaris i empreses espanyoles finalitza el 31 de gener, assignarà, a través de les pròpies universitats, 5.000 noves beques per a realitzar pràctiques en pimes el 2016; un primer contacte amb el món laboral que tindrà una durada de tres mesos i una remuneració total de 1.800 euros. Amb aquesta iniciativa es pretén facilitar l’entrada dels joves al mercat laboral i animar les pimes -99% del teixit empresarial espanyol- a apostar pel talent.

Al 44% dels becaris de les dues últimes edicions d’aquest conveni, les empreses els van oferir romandre en l’empresa després de finalitzar el seu període de pràctiques, un percentatge molt rellevant tenint en compte que el creixement de l’ocupació entre els joves entre 16 i 34 anys segueix sent negatiu. Quan finalitzi 2016, 22.500 estudiants s’hauran beneficiat d’aquestes beques, a les quals el Santander ha aportat més de 40 milions d’euros, que gestionen directament les universitats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació