Enric I. Canela

Lluís Jofre, el secretari d’Universitats i Recerca, escriu un article d’opinió al diari El Punt AVUI que titula Graus més flexibles. Només recullo un paràgraf del seu text i us recomano la lectura d’aquesta breu reflexió:

Després de l’aprovació del decret estatal que dóna llum verda als graus de tres anys, el sistema universitari català té l’oportunitat de decidir i desplegar una estructura de graus i màsters més adaptada a les diferents especificitats dels estudis i necessitats dels estudiants, en la línia del que fan països europeus de referència, i tal com Catalunya ha estat reclamant des de fa més de deu anys.

Suposo que és picar ferro fred. Existeix massa prejudicis i, el que és més important, un sistema de suport i preparació de l’estudiant escàs amb màsters massa cars.

No cal dir que comparteixo plenament el que diu Lluís Jofre. Fa molts anys que ens coneixem i compartim visió universitària.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació