Enric I. Canela

Margarita Salas reconeguda científica asturiana (Canedo, 1938), que treballa al Centre de Biologia Molecular Severo Ochoa, i és membre de la Reial Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals i de la Reial Acadèmia Espanyola.

Parla en una entrevista de ciència i política. Li pregunten on és la ciència a la campanya electoral i diu que ni es menciona. Més o menys com sempre. Així van les coses. Alguns polítics, algun dia després d’alguna alegria, parlen d’ecosistemes d’innovació i coses així. No se’ls ha de creure. No he vist en anys res intel·ligent sobre ciència que hagi durat. Són coses maques efímeres.

Diu Margarita Salas que un ministeri de Ciència és essencial. Diu que més de deu anys parlant del pacte per la ciència. Com Siddharta, espera. Llegiu l’entrevista. Dona, científica, intel·ligent i un model a seguir.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació