Enric I. Canela

La responsabilitat de la universitat és un article que avui ha publicat al diria El Punt AVUI Dídac Ramírez, el rector de la Universitat de Barcelona.

És un article en defensa de l’autonomia universitària. La responsabilitat de la universitat és prestar un servei públic, un servei necessari per a la societat, la universitat té l’obligació de formar titulats superior, de crear coneixement, de conservar-lo i de transmetre’l. Per fer això té reconeguda l’autonomia. Això vol dir que ha de prestar el servei públic però que té el dret d’organitzar-se d’acord amb el que les lleis li permeten sense ingerències de cap tipus, ni polítiques, ni governamentals, ni de cap classe. En tot cas ha de retre comptes.

Ho defensa el rector.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació