Enric I. Canela

Ja havia parlat alguns cops d’Intelligent Pharma (veure Acord internacional d’Intelligent Pharma, entre d’altres). És una és una spin-off de la Universitat de Barcelona fundada l’any 2007 per l’enginyer Ignasi Belda, en el si de la Bioincubadora del Parc Científic de Barcelona. Està especialitzada en serveis en química computacional per a la indústria farmacèutica i biotecnològica

Ara acaba d’obrir una oficina en Munich (Alemanya). Es tracta de la cinquena seu internacional que l’empresa engega als darrers cinc anys, després de l’obertura de dues delegacions europees: al Heidelberg Technology Park (Alemanya) i al clúster BioPark de Welwyn Garden City (Regne Unit); una altra a Cambridge, Massachusetts (Estats Units); i la darrera el passat mes de febrer a Calgary, Alberta, (Canadà), focalitzada a l’àmbit de la recerca petroquímica.

Felicitats a Intelligent Pharma i el seu equip.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació