Enric I. Canela

Luis Sanz Menéndez, Professor de recerca del CSIC i president del Comitè de Política Científica i Tecnològica de l’OCDE, escriu al diari El País un article titulat La Agencia Estatal de Investigación: ¿Son galgos o podencos?

Té memòria, diu una cosa que ja he repetit diverses vegades. L’Agència era una promesa del president José Luís Rodríguez Zapatero, una de tantes promeses que no va complir en vuit anys. Tampoc durant la primera part del mandat Mariano Rajoy. Finalment, però, ha estat ell, Carmen Vela, qui li ha fet veure la llum.

L’article de Luis Sanz està d’acord amb la seva intel·ligència i coneixement de la ciència.

Diu: Tornar a fracassar amb l’oportunitat que la posada en marxa de l’Agència ofereix seria molt perjudicial per a la credibilitat de la ciència davant els polítics i els ciutadans i per al sistema d’R + D.

Recomano la seva lectura.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació