Enric I. Canela

Avui ha estat un dia especial. Comença la notícia: El I Concurs Comas i Solà ja té guanyadors. Són Helga Simon, José Antonio Padilla i Maria Casso, pels vídeos Metabolisme tumoral, Textured in peace (TIP) i Aliens species vs. Genòmics, respectivament. L’acte de lliurament dels premis ha tingut lloc aquest matí a la sala de professors de la Facultat de Filologia, amb la presència dels membres del jurat: Enric I. Canela, vicerector de Política Científica de la Universitat; Estrella Montolío, en representació de l’Escola de Doctorat, i Olga Giralt, en representació del Servei d’Audiovisuals de la Universitat de Barcelona. Podeu llegir més.

Deixeu-me dir, però, que tot té ànima. En aquest cas dues ànimes. Una és la Marga Becerra, que ara està en un període de baixa maternal, i la Sabrina Menéndez que ha tingut cura de tot. Ara sense ella no hi hauria hagut aquet meravellós concurs.

Hem gaudit veient els vídeos i us convido a veure’ls vosaltres. Podeu veure els vídeos guanyadors i els participants.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació