Enric I. Canela

Segundo Píriz Durán, rector de la Universitat d’Extremadura i president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles, escriu al diari El País un article titulat Las universidades, motor para el crecimiento.

És un article dedicat a les eleccions, totes les demandes de la universitat, les de sempre, apareixen relacionades. Ben escrit i res de nou. Tocava al nou president de la Conferència fer-lo.

L’acaba:

Fins ara, a Espanya no hi ha hagut una política d’Estat consensuada per apostar per un sistema educatiu universitari i per una recerca que fos referència internacional. Cal conscienciar la societat i a les forces polítiques de la importància d’augmentar la qualitat de les nostres universitats i de la transcendència que aquest fet té per al progrés del nostre país. Per tot l’anterior, necessitem que la Universitat es vegi per part dels governs com una inversió imprescindible i no com una despesa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació