Enric I. Canela

El 8 de novembre escrivia El Programa Serra-Hunter sense direcció per la dimissió del director. El director que hi havia, Enrique García-Berro, va renunciar al càrrec per no compartir el posicionament del Govern respecte el procés cap a la independència.

El dia 15 de desembre la secretaria d’Universitats i Recerca feia públic que el catedràtic de Ciència de la Computació i investigador ICREA Acadèmia de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Domingo-Ferrer, havia estat nomenat com a nou director acadèmic del Pla Serra Húnter, de captació i retenció de professorat excel·lent amb criteris internacionals. La candidatura de Domingo-Ferrer ha obtingut el recolzament explícit de tots els rectors de les universitats catalanes en el marc de la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), celebrada ahir.

Josep Domingo-Ferrer (Sabadell, 1965) dirigeix la Càtedra UNESCO de Privacitat de Dades i el Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la URV. Participa en el projecte Human Brain –en el que treballen centenars de científics de 112 institucions de 24 països– com a membre de l’ELSA (Ethical Legal and Social Aspects Committee).

Podeu informar-vos més.

Un autèntic encert, absolutament convençut que el Govern ha encertat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació