Enric I. Canela

El Web de Biocat ens diu que el Patronat de Biocat, presidit pel conseller de Salut, Boi Ruiz, ha nomenat Albert Barberà director de l’entitat. Barberà, fins ara director de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGi), s’incorporarà al gener a Biocat en substitució de Montserrat Vendrell, directora de l’entitat des del 2007 fins al passat setembre, quan va assumir la direcció del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST).

Albert Barberà (Barcelona, 1969) és llicenciat en Química i Farmàcia i doctor en bioquímica i biologia molecular per la Universitat de Barcelona, formació científica que ha complementat amb un postgrau en Direcció Financera i un màster en Gestió i Lideratge de la Ciència. La seva trajectòria professional combina l’experiència en recerca amb la gestió del coneixement i innovació en l’entorn de recerca biomèdica i en salut.

Podeu completar la notícia aquí.

Biocat és una joia que cal preservar. Se li han retallat moltes coses i no és el que havia estat. La directora Montserrat Vendrell va aconseguir mantenir-lo en els titulars amb els pocs diners i les moltes retallades que va patir. Cal agrair-li. Ara el nou director, al que felicito, haurà d’aconseguir recuperar els recursos i retornar Biocat al lloc que no havia d’haver deixat. Esperem que les CUP no trobin Biocat una estructura elitista i capitalista que és necessari eliminar. No se sap mai.

A Catalunya costa que els bons projectes es mantinguin.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació