Enric I. Canela

Llegia que el Govern de la Generalitat, a través de la Secretaria d’Universitats i Recerca, ha rebut 98 sol·licituds de projectes del Pla Doctorats Industrials, amb la participació d’un total de 84 empreses, 10 universitats catalanes, 13 centres de recerca i una gran infraestructura de recerca, el Barcelona Supercomputing Center (BSC).

Els 98 projectes pertanyen a tots els sectors empresarials, en especial del de ciències de la salut, seguit del de les TIC i d’enginyeria civil, entre d’altres. La recerca capdavantera dels projectes es fa en àmbits tan diversos com el desenvolupament de noves vacunes, l’aplicació d’intel·ligència artificial en missions espacials, el vot electrònic de tercera generació o la producció de noves varietats d’arròs resistents a fongs.

La presentació de nous projectes no únicament es manté a l’alt nivell de la convocatòria anterior sinó que enguany s’han rebut més propostes que en l’edició del 2014.

Des de l’inici del Pla, el 2013 i fins el 2015, s’han posat en marxa més de 240 projectes amb la col·laboració de les universitats catalanes, tant públiques com privades, conjuntament amb 175 empreses, des de start-ups fins a grans companyies.

El període de presentació de noves propostes està obert per a les empreses i universitats que vulguin presentar nous projectes de cara a la convocatòria 2016.

Podeu trobar tota la informació detallada aquí.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació