Enric I. Canela

L’INE va publicar ahir l’Enquesta d’Inserció Laboral de Titulats Universitaris 2014. Es tracta d’un avenç de resultats. La mostra ha estat gran, uns 30.000 titulats. Destaquen que els titulats en 2010 amb majors taxes d’ocupació en 2014 van estudiar Enginyeria en Electrònica, Medicina, Enginyeria en Automàtica i Electrònica Industrial, Enginyeria Aeronàutica i Enginyeria Naval i Oceànica. També que els titulats en 2010 amb menors taxes d’ocupació en 2014 van estudiar Filologia Francesa, Diplomatura en Navegació Marítima, Filologia Àrab, Història de l’Art i Ciències del Mar. Igualment, l’enquesta mostra que el 72,0% dels titulats universitaris del curs 2009-2010 que han treballat alguna vegada des que van acabar els estudis considera que la seva titulació li ha servit per trobar feina.

Destacable que la taxa d’ocupació dels titulats universitaris del curs 2009-2010 es la de Catalunya amb un 82,8%, seguida de la de les Illes amb un 81,1%.

2 respostes a “Els graduats catalans troben feina abans”

  1. […] L’altre dia feia referència a l’Enquesta d’Inserció Laboral de Titulats Universitaris 2014 publicada per l’INE. (veure Els graduats catalans troben feina abans). […]

  2. […] per l’INE l’Encuesta de Inserción Laboral de Titulados Universitarios 2014 (veure Els graduats catalans troben feina abans). Estava feta a uns 30.000 titulats, gran […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació