Enric I. Canela

Llegia que fa uns dies una delegació de 15 universitats nord-americanes i representats de l’Ambaixada dels EUA van visitar Barcelona i van voler conèixer el sistema universitari català, un sistema altament internacionalitzat i basat en l’excel·lència i la qualitat.

El secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, el passat 23 d’octubre, va presentar a la delegació China Scholarship Council el sistema universitari de Catalunya posant l’èmfasi en el sistema de recerca català. Així mateix, la delegació xinesa va explicar les línies bàsiques d’actuació a Europa i els seus interessos a Catalunya.

Els dies 2 i 3 de novembre, els membres de la secretaria general del Consell Interuniversitari de Catalunya juntament amb rectors i vicerectors de les universitats catalanes van rebre una delegació de la Universitat de Guadalajara, encapçalada pel seu rector general.
L’objectiu d’aquesta trobada fou establir possibles línies de col·laboració entre la universitat mexicana i el sistema universitari català, tenint en compte que el 38% dels 21.282 estudiants internacionals de les universitats catalanes provenen d’Amèrica Llatina i 1.033 d’ells són mexicans.

El passat 6 de novembre, el Consell Interuniversitari de Catalunya va rebre la visita d’una delegació de la Universitat de Sharjah, dels Emirats Àrabs. En aquesta trobada es van iniciar contactes per engegar futures col•laboracions entre aquesta universitat i el sistema universitari català.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació