Enric I. Canela

Abans deia que no hi havia notícies, que tot era mort, natura morta hibernació. No, una cosa és viva. Els Joves Investigadors Predoctorals. Estan a punt de celebrar la IV Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària (JIPI) un espai de trobada per investigadors en formació de tot Catalunya, on la possibilitat de conèixer gent dins i fora del propi àmbit de recerca sigui una realitat.

La 4a JIPI tindrà lloc el 2 de febrer a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona.

Ajudarem a què sigui possible, un èxit, però ja felicito la gran feina que han fet aquests investigadors en formació

Deixeu-me dir que des de la Universitat de Barcelona i la UPC hem demanat un ajut a la convocatòria dels Campus d’Excel·lència Internacional per ajudar a finançar aquesta jornada. Ho hem aconseguit, per aquest i la propera jornada.

Una resposta a “Aviat la IV Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària (JIPI)”

  1. […] Gairebé d’urgència. Avui s’han celebrat la Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària (JIPI). Fa uns dies en parlava (Aviat la IV Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària (JIPI)). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació