Enric I. Canela

Tot i que el sistema està pràcticament mort, no vull deixar de dir alguna cosa. La situació política a Catalunya és ben coneguda. Tindrem un govern en funcions fins al mes de maig, amb sort. Suposo que no hi haurà canvis en els que han de gestionar la universitat i la recerca catalanes en aquest clima enrarit. Gràcies amics per fer-ho.

De l’Estat espanyol no cal parlar gaire. Situació similar. Tenim un govern en funcions, això si, amb pressupost aprovat. No espero que facin res especial, però com a mínim tenen recursos enfocats a una determinada política. És difícil esperar un govern abans de l’estiu.

Mig any o un any mort.

Mentrestant els nostres veïns, col·laboradors i competidors, segueixen avançant. Nosaltres estem fent logaritmes per les parets, amb un ambient tediós, amb el personal de les universitats cansats, avorrits de les retallades. L’única esperança és que els petits programes del govern català tirin endavant i que des de Madrid enviïn projectes i beques. I si us plau, que hiverni l’ANECA i que tot sigui automàtic. No aporten gaire.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació