Enric I. Canela

Aquest mes arrenca la segona edició dels MOEBIO Short Programs, uns programes formatius creats per Biocat a partir del programa d·HEALTH Barcelona –el màster en Biodisseny impulsat per Moebio, una iniciativa de Biocat.

Tant els estudiants com els professionals i emprenedors poden realitzar els MOEBIO Short Programs per fer créixer els seus coneixements pràctics sobre temes clau en l’assistència sanitària, la innovació, la gestió i l’esperit empresarial. 

A les sessions també participaran els fellows de d·HEALTH Barcelona cosa que permetrà l’intercanvi de coneixements i opinions amb ells mentre es formen per desenvolupar tecnologies sanitàries innovadores i començar els propis negocis.

Cada programa té una durada màxima de 20 hores cadascun, dividides entre 3 i 8 sessions de diferent extensió. Et pots registrar per assistir a sessions individuals sense necessitat de realitzar el programa sencer.

Alguns programes tenen ajuts per estudiants i professionals de salut.

Podeu informar-vos aquí.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació