La llum és radiació


Enric I. Canela

M’agrada fer referència a accions de divulgació científica. Ahir llegia que experts de diferents àmbits del coneixement participen en el cicle de conferències Freqüències: Un viatge pluridisciplinari a l’espectre electromagnètic, adreçat al públic general. Aquesta activitat rep el suport de Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

Es vol posar en relleu que la llum és una radiació electromagnètica, de la mateixa manera que ho són les radiofreqüències, els infraroigs, els raigs X o la radiació gamma. Totes aquestes radiacions formen part de l’espectre electromagnètic i tenen aplicacions en camps tan diversos com ara la física, la medicina, la biologia o l’art.

Us hi podeu apuntar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació