Enric I. Canela

Llegia al Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació que hi ha temps fins al 2 de febrer de participar en el concurs de monòlegs Famelab. Famelab és un concurs de monòlegs científics que es celebra a 25 països de tot el món i en el qual ja hi han participat més 5000 científics des de la seva primera edició l’any 2005 a Cheltenham. El seu objectiu és la divulgació científica mitjançant un format innovador. Per participar-hi heu de gravar un vídeo de 3 minuts en castellà que tingui de base un tema científic o tecnològic.

Recordeu que Ricardo Moure, investigador del departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de Barcelona i investigador en formació en el Grup de Genètica de Proteïnes Mitocondrials i Patologies Associades (el grup TAM, per a la gent del departament, que lidera Francesc Villarroya), s’ha proclamat guanyador del concurs FameLab Espanya en la final que es va disputar ahir, 14 de maig, a Madrid.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació