Enric I. Canela

Ja s’han fet públics els projectes que han obtingut finançament europeu en la convocatòria Proof of Concept (PoC) 2015de l’European Research Council (ERC).

S’han finançat 135 projectes. L’Estat espanyol n’ha obtingut 20, dels quals 13 corresponen a Catalunya.

Els Proof of Concept atorguen fins a 150.000 euros per projecte durant un any per tal que els investigadors apropin la seva recerca al mercat, el que representa un important pas cap a la transferència de coneixement al sector productiu. El finançament permet disposar d’uns recursos addicionals per posar en pràctica el potencial innovador i comercial de les idees generades durant investigacions que prèviament ja han estat distingides per l’ERC. Es completa així tot el procés des del laboratori fins al mercat.

Un magnífic resultat per al nostre país. Confiem que aquests projectes puguin convertir-se en coneixement productiu. Confiem que el nou departament d’Empresa i Coneixement sàpiga aprofitar aquest capital.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació