Enric I. Canela

Al juliol escrivia El campus universitari Diagonal-Besòs és una realitat. Doncs bé, al Web de la UPC podeu llegir que el proper mes de setembre s’iniciaran les activitats de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) al nou Campus Diagonal-Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya amb uns 3.500 estudiants de grau, màster i doctorat, i uns 400 docents i investigadors. El centre, ubicat a la cruïlla dels carrers Sant Ramon de Penyafort i Eduard Maristany, és el nucli principal del nou Campus, situat en una zona en creixement, entre Barcelona i Sant Adrià de Besòs. Al capdavant de l’EEBE hi ha el professor i catedràtic Luis Miguel Llanes, actualment director de l’EUETIB.

Aquest centre integra les activitats de docència i de recerca de l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (EUETIB), un centre fins ara depenent del Consorci Escola Industrial de Barcelona i adscrit a la UPC. La integració total de l’EUETIB a la UPC com a centre propi i amb el nom d’EEBE coincidirà amb el trasllat de les activitats de l’Escola al Campus Diagonal-Besòs. L’EEBE també acull una part de l’activitat docent i de recerca vinculada als àmbits de l’enginyeria química i de materials de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB).

El Campus Diagonal-Besòs té 150.000 m2 de superfície potencial per edificar, dels quals actualment s’han construït 53.000 m2.

Podeu completar la informació al Web de la UPC.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació