Enric I. Canela

El Consell de Govern de la Universitat de Barcelona, reunit en sessió extraordinària, sense cap vot en contra, amb 39 vots a favor i 6 abstencions, ha aprovat la reducció del nombre de departaments de manera que passarà dels 106 actuals a 59. Aquest és un pas necessari per facilitar el govern de la Universitat de Barcelona.

Aquest reducció s’ha fet amb acords, desacords, concessions i resistències. La UB és molt gran i de tot ha d’haver. El que era clau era reduir el nombre.

Jo, si des de un planeta llunyà, pogués fer el que volgués, sense por a res, reduiria el nombre a uns vint o vint-i-cinc. Anys en darrere els departaments tenien un sentit diferent del d’ara. Coses comuns de recerca, etc. Ara ja no. Duplicar departaments, facultats, etc. no té massa sentit.

El temps dirà com ha de moure’s tot. La meva conclusió és que reduir és positiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació