Enric I. Canela

Com cada any, canvi a la cúpula de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP).

Dimarts es va constituir la nova junta directiva de l’ACUP, que està formada pel rector de la Universitat de Girona, Sergi Bonet, com a president; pel rector de la Universitat Pompeu Fabra, Jaume Casals, com a vicepresident primer; pel rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Enric Fossas, com a secretari; pel president del Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili, Joan Pedrerol Gallego, com a vicepresident segon; i pel president de Consell Social de la Universitat de Barcelona, Salvador Alemany, com a vicepresident tercer.

Un bon moment per felicitar l’Associació Catalana d’Universitats Públiques i, molt especialment, destacar la feina que fa la secretaria i l’equip tècnic. En aquest moment l’ànima estratègica del sistema universitari català.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació